vackra ord

ord kan nog vara något av det vackraste som finns. beundrar vissa för deras sätt att skriva på, jag tänker att jag också vill sätta ord i en ordning så det blir vackert. så det berör. jag vill att det ska kännas i hjärtat hos den som läser, jag vill att de ska få samma känsla som textförfattaren när denne skrev texten. det är svårt.
 
jag sitter med en kopp kaffe och har precis öppnat den här bloggen. min förhoppning är att det ska bli en ventilation för mig att skriva här, jag känner att jag behöver rensa luften ibland. nu på senaste har det känts som att jag ska explodera, jag trycker ner allting och kör på i samma tempo iallafall. det kan nog vara mitt sätt att fly.
 
jag har så mycket nu som jag vill ventilera ut, men vet inte hur jag ska få ut allt i ord. jag har så mycket att vara lycklig för och uppskatta, dock känner jag mig sällan lycklig. jag ler och skrattar och kan verka positiv, men inom mig är det mer eller mindre kaos. har blivit bättre på att dölja det bara.
 
det gör mig ledsen att när man väl sänker garden, släpper in honom och låter det kännas bra där så blir man krossad som en spindel en solig dag, för att få det att regna. det regnar jämt hos mig. tror dock inte att jag har förstått det fullt ut, jag står ensam igen och detta är en strid jag måste vinna på egen hand. jag vet inte om jag kan hantera det här, jag vet bara att jag saknar. fan vad jag saknar...

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.